Rólunk mondták

Tisztelt Fordítóiroda Dolgozói!   Köszönettel vettem az Önök gyors,pontos s olcsó munkáját!   További eredményes munkát mindannyiuknak!
Szávicza Imréné 2015.05.27.
Külföldön élő magyar állampolgárként számtalan alkalommal vettük igénybe az Online Fordítóiroda szolgáltatásait egyetemi végzettséget igazoló papíroktól kedve hivatalos okmányok hiteles fordításáig. Az Online Fordítóiroda minden alkalommal megbízható, precíz fordításokat készített, mindezt rendkívül rövid határidővel és még postázták is. Precizitásuknak, rugalmasságuknak és gyors rendelkezésre állásuknak köszönhetően bátran merem ajánlani bárkinek, akinek angol fordításra van szüksége.
László Miliás, Hampton, Australia, 2012. szeptember 11.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! A fordítást az általam kért sürgős határidővel, és a megbeszélt időpontban megkaptam. Tisztelem az Ön megbízhatóságát, segítőkészségét és pontosságát. Az áraik korrektek. Az ügyintézésük rugalmas. A lehető legjobb fordítóirodát választottam. Az Isten áldja meg egész életét! Nagyon szépen köszönöm a segítségét!
Kovácsné Szabó Szilvia, Földeák, 2013. május 22.
Kedves Gyöngyi!   Nagyon köszönöm a munkaszerződésem lefordítását angolról magyarra. Köszönöm szépen a profi, precíz és gyors munkát. Mindenképpen ajánlani fogom Önöket másoknak is és ha szükségem lesz még fordításra, biztosan Önökhöz fordulok!  Köszönettel: 
Kaszás-Tóth Rózsa, Berlin 2018.04.29.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Nagyon köszönjük a gyors és precíz munkát! Igazán elégedettek vagyunk! Köszönöm még egyszer!   Szép napot kívánok! Üdvözlettel:
Gyergyák Hella Hella Natural Care Kft. 2015.05.18.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   A fordítást a mai nap megkaptam. Köszönöm korrekt és gyors munkáját!  A későbbiekben is minden bizonnyal az Ön ill. fordítóirodájának a segítségét fogom igénybe venni.   További jó munkát kívánok!   Tisztelettel:
Husonyicza Zsolt Frenkendorf, Ausztria, 2015.08.18.
Tegnapi nappal már meg is kaptam a külföldi munkavállaláshoz szükséges erkölcsi bizonyítványom német fordítását, köszönöm szépen a korrekt munkát.
Tripsóné Fusz Anita, Lippó, 2012. szeptember 01.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Köszönöm szépen, már meg is kaptam. Nagyon meg voltam elégedve a teljes szolgáltatással, meg fogom írni facebook-on.   Tisztelettel:
Kósa Judit Bőcs, 2013.10.09.
Tisztelt Fordítóiroda, Kedves Dolgozók!   Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a rendkívül gyors és precíz munkát. Szinte hihetetlen volt szombat délelőtt, hogy a postás hozza a lefordított bizonyítványaimat, amiknek a fordítását hétfőn rendeltem meg...Nagyon boldog voltam :). Köszönöm még egyszer! Minden jót kívánok további munkájukhoz!   Üdvözlettel:
Vámos-Szerecz Anita Kühbach, Németország, 2017.03.27.
Tisztelt Fenyvesi Györgyi!   Nagyon köszönöm a munkájukat, csak ajánlani tudom Önöket mindenkinek. Gyorsak, precízek, sokkal gyorsabban megkaptam a megrendelt fordítást, mint amire számítottam. Kifejezetten tetszik, hogy minden online történik, nem kellett sehová szaladgálnom, semmit fénymásolni, postázni, otthonról, a kényelmes karosszékből tudtam elintézni mindent szinte pillanatok alatt, és ugyanilyen pillanatok alatt már az eredményt is megkaptam. Nagyon köszönöm, maximálisan elégedett vagyok! Tőlem 10 pontból 10-et kapnak! :)   Üdvözlettel:
Világh Krisztina Tiszakarád, 2016.02.01.
Kedves Gyöngyi! Köszönöm szépen a fordítást, megérkezett. A "Rólunk mondták" rovatba és a facebook-ra is írja be az alábbiakat: "Gyors, pontos, megbízható a fordítóiroda, mindenkinek csak ajánlani tudom." Üdvözlettel:
Dr. Jantyik Tibor Orosháza, 2014.06.13.
Kedves Fenyvesi Gyöngyi,   Köszönöm szépen a gyors ügyintézést, abszolút meg vagyok elégedve a munkájukkal, ami pontosan úgy történt, ahogy azt Ön leírta nekem üzenetben.  Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek fordításra van szüksége gyorsan és jó áron!!! :-)   Köszönettel: 
Dajka Mónika Mezőkovácsháza, 2017.09.19
Kedves Gyöngyi   Nagyon köszönöm a gyors, pontos és precíz munkát. Szívesen ajánlom majd Önöket jövőben kollégáimnak és barátaimnak is. Az elérhetőségeiket elmentettem. Sok sikert kívánok Önöknek. Üdvözlettel, 
Dr. R. Zoltán Braunton, Anglia, 2017.05.15.
A fordítóiroda igen megbízható és extra gyors! NAGYON kedvező árakkal.    Köszönettel:
 B. Péter  Szécsényfelfalu, 2016.09.04.
Németh Ferenc vagyok, kb. 2 éve jártam Önöknél román fordítás ügyében, és maximálisan elégedett voltam. Most ismét egy okiratot kellene románra fordítani...
Németh Ferenc, Pécs, 2012. június 20.
Kedves Fenyvesi Gyöngyi! Megkaptam levelüket, és benne a hivatalos fordítást. Munkájukkal nagyon elégedett vagyok. Köszönöm a gyors, korrekt ügyintézést. Az Önök fordítóirodáját mindenkinek ajánlani tudom.  Tisztelettel:
Gyulainé Rostási Rózsa Paks, 2014.08.28.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Köszönöm szépen a munkájukat. Úgy gondolom, hogy korrekt, igényes fordítást készítettek számomra, pedig igazán szakmai (mezőgazdasági) témáról volt szó. Köszönöm, hogy munkájukkal hozzá járultak a doktori disszertációm színvonalának emeléséhez.  Nem maradhat szó nélkül, hogy az ügyintézésük rendkívül gyors, hatékony, igény szerint teljesen online történik. Az előre jelzett, vállalt határidőt tökéletesen betartották, amiért külön köszönetemet fejezem ki. Munkájukat csak ajánlani tudom, köszönöm szépen. Tisztelettel és köszönettel: 
Bottlik László Székesfehérvár, 2016.05.05.
Kedves Gyöngyi!   Köszönöm a gyors, megbízható és valóban olcsó fordítást! Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással! Máskor is biztosan Önöket fogom választani!    Köszönettel: 
Szabó Brigitta, Kiskőrös, 2014.03.17
Kedves Gyöngyi! Megkaptam a fordítást, köszönöm szépen. Korrekt, pontos, gyors munka,  korrekt áron! Nagyon szépen köszönök mindent! Üdvözlettel,
Kiss Mónika Oradea, Románia, 2017.03.01.
Kedves Fenyvesi György!    Köszönöm a remek és értő fordítást, a fontos megjegyzést, és a rendkívül gyors munkát.   Köszönettel,
András Csaba, Pécs, 2017.06.28.
Tisztelt Cím!   A fordításukat sikeresen megkaptuk postán. Nagyon elégedettek vagyunk. Az ügymenet gyors és tiszta, a kommunikáció kiváló. Jobb szolgáltatást nem is kívánhatnánk.   Köszönettel
Novák Nándor Mohács, 2015.12.16.
Tisztelt Cím!   A fordítás hétfőn rendben megérkezett a helyi postára, mai átvételemmel pedig hozzám. Köszönöm szépen a gyors és bonyodalommentes ügymenetet.   Üdvözlettel,
Novák Nándor, Németország, 2017.07.26.
Nagyszerű, kifogástalan a fordítás. Köszönöm szépen!
Tóth Zoltán Szabadka, Szerbia, 2016.12.07.
Kedves Gyöngyi!   Nagyon köszönöm a fordítást. Gyors, szakszerű és igényes munkát kaptam. Ajánlani fogom másnak is az irodát.
Erni Gabriella, Hajdúdorog 2014.07.18.
2012. február 03-ig a MALÉV-nál repültem mint Boeing 737 kapitány. A cég megszűntével azonnal munka után kellett néznem külföldön. Ebben a szakmában az idő a legsúlyosabb tényező, mert hónapokon belül lejárnak a jogosításaink és ezzel az esélyeink szinte a nullára csökkennek. Sok helyen kérték az erkölcsi bizonyítványt és annak hiteles angol fordítását. Ez eléggé lehangolt, mert igen hosszú folyamatnak tűnt. Szerencsémre a neten rövid keresés után rátaláltam az OnlineFordítóirodára. Két barátságos telefon egyeztetés után a délután 3 órakor elküldött dokumentumom fordításának scan-elt változata másnap délelőtt 11-kor már a kezemben volt miközben az eredeti már a postával utazott. Sok mindenre számítottam, de erre a sebességre nem, ráadásul ilyen kedvező áron. Köszönettel: Szentgyörgyi György
Szentgyörgyi György, Őcsény, 2012. február 22.
Szerintem, ha valaki ilyen becsületes és megbízható nem lesz gondja, mert megtalálják az ügyfelek, és én sem csak úgy találtam meg Önöket. Ha gondom van, és fordításra van szükségem, csak az Online Fordítóiroda és senki más.
Tóth László, Budapest, 2012. május 24.
Kedves Gyöngyi! Köszönöm a precíz és gyors fordítást. Nagyon meg vagyok elégedve: korrekt, precíz és a vártnál is gyorsabb munkát végeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és fogom az Önök irodáját.
Baranyi Julianna, Makó, 2013. július 29.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Köszönjük a fordítást és a gyorsaságot, ha a jövőben lesz hasonló turisztikai jellegű fordítási igényünk, Önöket fogjuk keresni.
Herczeg Éva, Hajdúszoboszló, 2013. július 6.
Kedves Online Fordítóiroda, kérem engedjék meg, hogy írásban fejezzem ki végtelen hálámat a gyors és megbízható segítségért, angol fordításukért és a fordítás postázásáért, illetve ha alkalom adódik, akkor ajánlhassam ismerőseimnek is szolgáltatásukat.
Nádas Viktória, Finnország, 2013. február 15.
Tisztelt Online Fordítóiroda! Köszönöm szépen az orvosi igazolás gyors és pontos angol fordítását!
Horváth Péter, Mélykút, 2012. november 09.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Köszönöm a gyors, és precíz munkájukat. A szolgáltatás korrektsége mellett, még a kedvező árat tudnám pozitívumként kiemelni. Ha a jövőben is szükségem lesz fordításra, akkor biztosan Önökhöz fordulok majd.   Üdvözlettel:
Kun Zoltán Tét, 2014.07.24.
Köszönöm a gyors , precíz munkát. Tisztelettel:
Sárkányné Horváth Katalin Lovászi, 2015.10.20.
Tisztlet Fenyvesi Gyöngyi,   Köszönöm gyorsaságát.   Szép napot!
Balogh Krisztina LYON, Franciaország, 2018.06.20.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!     Első ízben intéztem valamit online, nagyon kellemes volt. Honlapjuk egyszerű, érthető, barátságos. Válaszaik gyorsak, áraik számomra kedvezőek.  Amennyiben szükségem lesz még ilyen jellegű segítségre, biztosan Önöket fogom választani. További jó munkát!
Almási Róbert  2015.09.18.
Kedves Fenyvesi Gyöngyi! A mai napon kézhez kaptam a bizonyítványok fordítását, nagyon szépen köszönöm. Rendkívül elégedett vagyok, hihetetlen gyorsaság, rugalmasság társul a szakértelemhez. Fogom ajánlani másoknak is, és én is fogok még a Fordító Irodához fordulni a jövőben. Köszönettel:
Ferencz Orsolya Tamási, 2014.05.10.
Köszönöm szépen a gyors, pontos munkát. Üdvözlettel: 
Lamperth Gáborné Kozármisleny, 2018.02.07.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   A fordítást megkaptam, köszönöm gyors együttműködésüket!   Üdvözlettel:
Dr. Molnár Anett Borsodgeszt, 2018.09.06.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Köszönöm szépen a csatolt pdf formátumot és a papírpéldányt a fordításról, ami sikeresen megérkezett tegnap délután.   Csak ajánlani tudom az Önök irodáját, mindenképp írni fogok véleményt a Facebookon. Még egyszer köszönöm szépen a segítségüket.   További szép napot!   Tisztelettel,
Karai Mercedesz Bournemouth, Anglia, 2016.11.01.
Tisztelt Fordítóiroda ! Teljesen elégedett vagyok az Önök irodájával ! A fordítás, amit rendeltem Ausztriából  időben elkészült . Külön hálás vagyok rugalmasságukért és megértésükért, mivel amikor véletlenül kétszer utaltam át a fordításra az összeget , Önök rögtön reagáltak és visszaküldték a pénzt.  És nem utolsósorban , remek dolog a kényelmesség , hogy nem szükséges ide-oda rohangálni , hanem online levezethető az egész ! Legközelebb természetesen Önöket választom és tovább ajánlom másoknak is.
Major Kornélia , Bécs-Ausztria , 2017. november
Kedves Gyöngyi! Ma megkaptuk a postázott fordítást. Nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt együttműködést. Szép estét!
Némethné K. Anikó, Arbon, Schweiz, 2013. március 12.
Kedves Fenyvesi Gyöngyi!   Köszönjük a fordítást! Gyors és korrekt munka volt! Nagyon köszönjük! Ha szükségünk lesz ilyen szolgáltatásra a jövőben, biztos, hogy Önt keressük. További jó munkát!   Tisztelettel:
Kelleyan Andrea Veszprém , 2014.02.12.
Kedves Gyöngyi! Köszönöm szépen a gyors munkát! Igen, meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal, és igyekszem az említett két rovat valamelyikén kifejezni a tetszésemet. Ezen kívül még fogok küldeni egy lefordítandó szerződést is (amely még nem készült el), és a jövőben ha lesz még szükségem fordításra, akkor az Önök irodájához fogok fordulni. Üdvözlettel:
Szatmári József e.v. Felsőtárkány, 2016.09.20.
Ismét kifejezném a hálámat hogy ilyen gyorsan és rugalmasan dolgoznak!!!! És amint lesz új német fordítani való jelentkezni fogok! Köszönöm és sok sikert a munkában!
Varga Viki, Győr, 2012. június 27.
Köszönöm a gyors, pontos munkát.   Tisztelettel:
Kenyó Tamás 2013.12.09.
Kedves Gyöngyi!   Köszönjük szépen a gyors és precíz munkájukat!    Üdvözlettel,
Tősi Judit Feldebrő, 2015.11.17.
Tisztelt Online Fordítóiroda! Kedves Gyöngyi!   Megérkezett az okmányaim fordítása! Köszönöm a rendkívül gyors, precíz és igényes munkát. Mivel munkavállalás céljából először utazom külföldre elég tanácstalan voltam a fordítással kapcsolatban. Jó néhány fordítóirodát felkerestem és érdeklődtem, míg végül Önök mellett döntöttem és nem bántam meg! Még egyszer köszönök mindent és a jövőben másoknak is ajánlani fogom az Online Fordítóirodát!   Üdvözlettel:
Tóth Tünde Székkutas, 2014.01.30.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Szeretnénk megköszönni a pontos precíz munkájukat. Ha ismét fordításra lesz szükségünk mindenképpen önökhöz fordulunk.  Tisztelettel és köszönettel:
Farkas Ildikó, Hallgató Attiláné 2013.10.30.
Tisztelt Fordítóiroda! Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Szeretném megköszönni munkájukat,nagyon meg vagyok elégedve!!! A megbeszéltek szerint nagyon gyorsan lefordították a kért anyagokat,korrekt árakkal,ha újból ilyen szolgáltatást szeretnék, mindenképpen Önökhöz fogok fordulni!!   Köszönettel és Üdv. 
Pappné Antal Szilvia, 2016.06.17.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Ezúton szeretném megköszönni segítségét és amennyiben a jövőben hasonló jellegű problémám lesz, ez esetben természetesen Önhöz fogok fordulni! Eddig is bátran mertem Önt ajánlani az ismeretségi körömben és ez után is javasolni fogom, ha a közvetlen környezetemben bárki fordítási/ hitelesítési problémával találná szemben magát!    Üdvözlettel:
Tóth Tamás Szentlőrinc, 2016.11.22.
Kedves Fordítók!  Pár perce kaptam meg a kész fordítás elektronikus másodpéldányát! Hozzá tenném, 2 napja adtam le a rendelést normál határidővel! Nem is tudom szavakba foglalni, milyen nagyon elégedett vagyok a pontossággal és gyorsasággal!!  Örülök,hogy vagytok!!  Mindenképpen Titeket foglak ajánlani ismerőseimnek és a jövőben is hozzátok fordulok, ha fordításra lesz szükségünk! Köszönöm még egyszer!! 
Docsinecz Dolli, Romhány 2018.01.11.
Tisztelt Fordítóiroda!   Nagyon köszönöm a munkájukat! A jövőben, ha fordításra lesz szükségem, szívesen fordulok Önökhöz! Üdvözlettel
dr. Bagó Tünde Hilzingen, Németország, 2018.10.17.
Kedves Gyöngyi!   Elégedett voltam a munkájukkal!   Ügyfélbarát, kedves tájékoztatást kaptam. Amit ígértek tartották is.   Köszönöm a munkájukat és további sikert kívánok cégüknek.    Üdvözlettel
Molnár Imre Debrecen, 2015.04.15.
Kedves Online Fordítóiroda! Köszönöm szépen munkájukat! :-) Legközelebb is önöket fogom megkeresni, ha német fordításra lesz szükségem.
Kerekes Beáta, Komló, 2013.01.13.
Tisztelt Fenyves Gyöngyi,   nagyon köszönöm a gyors fordítást. Amennyiben úgy gondolja, az alábbi véleményemet nyugodtan jelenítse meg a honlapján:   Kiváló fordítási munkát kaptam a Caliban Fordítóirodától, melyet igazán rövid időn belül biztosított számomra. Rendkívül rugalmas és segítőkész cég, bátran javaslom mindenkinek.
K.H. Krisztina, Budapest, 2017.09.15.
T. Címzett!   Ezúton szeretném megköszönni a bizonyítványaim és az ajánlólevelem német nyelvre való lefordítását. Meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal és az áraikkal. Ajánlom a Caliban Fordítóirodát másoknak is :)   Üdvözlettel,
Kernné Riebel Brigitta.   Lánycsók, 2018.11.06.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   A mai nap kézhez kaptam a fordításokat. Még egyszer köszönöm a munkáját.   Üdvözlettel
Sivák Krisztián Bad Schwalbac, Németország, 2018.06.19.
Nagyon  elégedett vagyok a szolgáltatással, korrekt, gyors, minőségi! Először kellett fordítóirodához fordulnom, és a neten találtam az irodát. Több is volt, de ide el lehetett küldeni e-mailben és postán küldték vissza, semmi utazás, sorban állás! Véletlenül kétszer küldtem el ugyan azt a bizonyítványt, és azonnal visszaszóltak, hogy biztos kettőt akarok e? Úgy hogy bátran ajánlom mindenkinek, kinek gyorsan kell fordítani!
Fejes István Balatonszárszó 2017.01.19.
Kedves Gyöngyi! Mind postai úton mind e-mailben megkaptam a vizsgabizonyítványaim fordítását. Ezúton szeretnem kifejezni köszönetemet a kitűnő munkáért és ügyintézésért. Biztosíthatom, hogy az ismeretségi körömben aki fordítási munkára keres irodát kizárólag Önöket fogom ajánlani. Még egyszer köszönöm a munkájukat. További sok sikert kívánva.
Puskás Attila Warrington, Egyesült Királyság, 2013. május 6.
Kollégám ajánlása alapján kerestem fel az Online Fordítóirodát és minden szempontból elégedett voltam a szolgáltatásukkal: rugalmasak, gyorsak, pontosak, és postaköltséggel együtt is baráti áron dolgoznak. Az e-mailben leadott megrendelés elküldése után pár óra múlva már kaptam az értesítést a fordítás elkészültéről, a számlamásolattal együtt. Az átutalt díj beérkezés után azonnal postázták a lefordított szöveget, nemzetiszínű zsinórrral és pecséttel, a számlát mellékelve. Ahogy láttam, nagyon széles a nyelvi és szakterületi palettájuk is, így legközelebb is őket választom. További sikereket kívánok!
Búzás Krisztián, Budapest, 2012. március 20.
Köszönöm szépen! Az önök szolgáltatása nekem tökéletesen megfelelt! Rugalmas, precíz munka rövid időn belül!  Köszönöm!
Juhász Tamás Komló, 2016.06.20.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Szeretném megköszönni a gyors munkát. Pontosan úgy készítették el az anyagot, ahogy szükségem volt rá. :)   Köszönettel:
Kovács Gergely Account Manager Miki Travel Idegenforgalmi Kft Budapest, 2014.03.14.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! A "Rólunk mondták rovatunkba" szeretném véleményemet megírni! "Ha fordítás csak CALIBAN!!! Minden alkalommal pontos, precíz, megbízható! Rugalmas és naprakész! Sokszor kerestem különböző fordítóirodák szolgáltatásait sajnos több-kevesebb sikerrel, vagy a határidő csúszott vagy az ár arány érték volt fordítottan arányos! Az Ön ügyfelük:
Kiss László" Pécs, 2016.04.12.
Még egyszer köszönöm a gondos munkát! A Német hivatalokban teljes mértékben elfogadták, a Magyarországon készült, záradékolt fordítást!
Kárpáti Attila Görwihl, Németország, 2014.02.12.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Ezúton szeretném megköszönni a gyors munkájukat :) További jó egészséget és minden jót kívánok Önnek és a munkatársainak. Üdvözlettel:
Kirchknopf Bernadett Horvátzsidány, 2017.01.19
Kedves Fenyvesi Gyöngyi!   Köszönöm a gyorsaságot, a profizmust, a rugalmasságot, a kitűnő és ügyfélközpontú online segítséget és tájékoztatást, és gratulálok a profi google-optimalizáláshoz. Azonnal megkaptam minden információt, mobiltelefonról is tudtam szkenelve küldeni mindent a fordításhoz, a levelet külföldre gyorsan és biztonságosan küldték, a számlát pedig online kaptuk (rajta egy másokhoz képest szerényebb összeggel), le vagyok nyűgözve. Mondanám, hogy ennek így kellene mindenhol történnie (csak mégsem így megy ez mindenütt).    Köszönöm.    Üdvözlettel 
Börcsök Sándor független pénzügyi tervező QFP Kft. Környe, 2016.11.25.
Tisztelt Fordító Iroda! Megkaptam a fordítást, tökéletes köszönöm a gyors és pontos munkájukat! Tisztelettel,
Fekete Irén Mindszent, 2014.01.08.
Igen nagy megelégedésemre szolgál gyors és tisztességes munkájuk.
Sándor Zoltán, Tab, 2012. szeptember 10.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Nagyon szépen köszönöm a gyorsaságukat, hihetetlen milyen gyorsan megkaptam a fordítást!!!! A jövőben, ha fordíttatnom kell, biztosan Önöket fogom megbízni!!!   Tisztelettel:
Heitmár Hajnalka Felcsút, 2014.02.12.
Köszönöm szépen a gyors, pontos munkájukat! Az ár nagyon korrekt volt, főleg a többi fordító irodához képest!  Jó szívvel ajánlom mindenkinek! 
Tóth Andrea Komló, 2018.10.01.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Köszönöm szépen a munkájukat. A véleményem a szolgáltatásukról: Nagyon gyors, precíz munkát végeztek, mindezt megfizethető áron. Köszönöm még egyszer.   Tisztelettel:
Krcsik Szabina Pécs, 2018.02.04.
Tisztelt Gyöngyi!   Köszönöm szépen a gyors munkát és kommunikációt!    Köszönettel,
Gácsi Gergely Békéscsaba, 2018.01.23.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Köszönet az extra munkáért, továbbra is Önökhöz fogok fordulni ha fordításra lesz szükségem -ahogy teszem ezt évek óta maximális elégedettséggel.   Tisztelettel :
Nagy Nikolett Bad Hofgastein, Ausztria, 2018.02.13.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   A bizonyítványaim fordításai gyorsan és épségben megérkeztek hozzám, a fordítás minőségével is teljesen elégedett vagyok. Köszönöm, a precíz és az igényes munkát, örülök, hogy ezt a fordítóirodát választottam.   Üdvözlettel:
Sárváry Zsolt Vértessomló, 2014.08.18.
Tisztelt Kaliban Fordítóiroda Pécs Kft. Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi ezúton köszönöm a szakszerű fordítást, a gyors ügyintézést, és nagyon is elfogadható árakat.  Szükség esetén ugyancsak önökhöz fogok fordulni. (Ez már a második alkalom volt.) További sikeres munkát. Köszönettel 
Szász Béla. Sóly, 2016.08.26.
Kedves Fenyvesi Gyöngyi! Nagyon köszönöm az értesítést, és külön hálás vagyok, hogy e-mailben is elküldte a fordításokat! Nem ez az első alkalom, hogy az Ön irodájához fordulok, de az első, hogy tényleg mindent le tudtunk kommunikálni e-mailben. Ez most hihetetlenül nagy segítség nekem, mert pár hete született csak meg a kislányom, és az újszülött mellett nem kellett külön megszerveznem, hogy hogyan juttassam el Önhöz a fordítani való dokumentumokat (ahogy azt sem kellett kitalálnom, hogy a kész anyagokat ki, mikor és hogyan tudná átvenni). A korábbi fordítások minőségével is nagyon meg voltam elégedve, és ahogy átolvastam, a mostani is precíz és alapos. Külföldi ügyintézéshez mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy Önöknél készíttesse el a papírjai hivatalos fordításait, mert nagyon jó minőségű munkát végeznek rövid határidővel (arról nem is szólva, hogy magyarországi viszonylatban is roppant korrekt áron) - a számomra készített fordításaikat pedig eddig minden külföldi hivatalban elfogadták. Még egyszer köszönöm a fordításokat és a postázást! Üdvözlettel:
Kőszeginé V. Katalin Pécs, 2018.05.10.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! A munkájukat köszönöm szépen! Tisztelettel:
Husonyicza Zsolt Kazincbarcika, 2017.08.29.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi,   a tegnapi nap folyamán megérkezett a fordítás. Köszönöm szépen a gyors, pontos és korrekt ügyintézést.    Üdvözlettel,
Halápi Imre Veszprém, 2014.06.25
Kedves Fenyvesi Gyöngyi, Online Fordítóiroda! Gyors és szakszerű angol fordítási munkájukat nagyon köszönöm.
Cserháti Zoltán, Tiszakécske, 2012. október 18.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Köszönöm szépen ma megérkezett! Nagyon elégedett vagyok gyorsak voltak és örülök,hogy rátaláltam az irodára online,nem is gondoltam volna, hogy milyen gyorsan és egyszerűen  ellehet intézni interneten egy fordítást és az árak valóban alacsonyak! mindenkinek csak ajánlani szeretném és legközelebb is önökhöz fogok fordulni :) Üdvözlettel
Horváth Júlia Bécs, Ausztria, 2014.07.11.
Kedves Gyöngyi!   Igen, köszönöm szépen. Meg voltam elégedve a fordításokkal. Korrekt, gyors, pontos. A fordítások árai is megfelelőek. Mindenkinek csak ajánlani tudom a munkáját!   Üdvözlettel,
Kati Emese Gyula, 2018.08.22.
Köszönettel  megkaptam a fordítást....  Gyors  rugalmas...pontos... Igen, meg vagyok elégedve a munkával.
Matula Gábor Botykapeterd, 2016.02.25.
Tisztelt Fenyvesi Györgyi!   Köszönöm szépen a munkájukat, a mai napon postázták is a levelet. Hozzájárulok véleményem közzétételéhez Facebook oldalukon: "Pontos, gyors és igényes fordítást kaptam, korrekt ár mellett. Köszönet a munkájukért!" Továbbiakban minden jót kívánok!   Tisztelettel:
Pénzes Judit Balmazújváros, 2016.03.24.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Köszönöm gyors munkájukat és segítőkészségét!    Tisztelettel:
Kiss Judit Tatabánya, 2018.05.25.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Megkaptam a lefordított anyagot, hálásan köszönöm! Nagyon elégedett vagyok az Önök által nyújtott gyorsaságra, precízségre és szolgáltatásra. Még egyszer nagyon köszönöm! További szép napot!   Üdvözlettel:
Ruder Henriette, Törökszentmiklós, 2014.04.22.
Nagyon szépen  köszönöm a gyors és korrekt munkájukat. Máskor is igénybe fogom venni a szolgáltatásukat.  Üdvözlettel:
Várhegyi Krisztina    Sátoraljaújhely, 2017.06.19.
Kedves Fenyvesi Gyöngyi!   Ismét, nagyon szépen köszönom a gyors és korrekt, szakszerűen elvégzett munkát. A jövőben is Önöket fogom választani !   Köszönettel:
Némedi Nándor Budapest, 2017.10.06.
Kedves Hölgyem,   Nagyon szépen köszönjük a hihetetlenül gyors és precíz munkát. Óriási segítség ez számunkra.   Tisztelettel,
Iszak Marton Budapest, 2016.05.05.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!    Nagyon szépen köszönöm a gyors munkájukat!  Amennyiben a későbbiekben szükségem lesz fordításra, Önökhöz fordulok, illetve szívesen ajánlom tovább cégüket.    Minden jót kívánok!    Tisztelettel,
Nagy Nóra Békéscsaba, 2015.01.27.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!    Ma meg is kaptam a levelet. Nagyon szépen köszönöm a gyors ügyintézést  és a hiteles fordítást! Bármi ilyenre lenne szükségem vagy ismerőseimnek, mindenféleképpen ajánlani  és keresni fogom Önt!   Minden jót és további szép napot kívánok! Tisztelettel:
Szabó Adrián Henry am Zug, Ausztria, 2014.04.29.
Nagyon köszönöm a gyors és körültekintő munkát.   További szép hetet!   Üdvözlettel:
Icha Adrienn Breitenbrunn, Németország, 2016.01.27.
Nagyon szépen köszönöm a gyors munkájukat! Kívánok minden jót Önöknek és ajánlom az irodájukat az ismerőseimnek is a jõvőben. 
D. Attiláné Andrea Bátonyterenye, 2018.01.05.
Köszönöm szépen a gyors, pontos munkájukat! Az ár nagyon korrekt volt, főleg a többi fordító irodához képest!  Jó szívvel ajánlom mindenkinek! 
Tóth Andrea Komló, 2018.10.01.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Nagyon szépen köszönöm a gyors és profi segítséget! Remélem a jövőben lesz még módom igénybe venni szolgáltatásukat, illetve ha tehetem, ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek!
Pityer Balázs, Csorna, 2013. augusztus 5.
Személyes vélemény; Az online fordító iroda rövid határidővel, kedvező áron vállalta fordíttatásomat. Minden kérdésemre szinte azonnal választ kaptam, nagyon gördülékenyen működött minden a megrendeléstől a kiszállításig. A jövőben is biztosan hozzájuk fordulok. Ezúton ismét köszönöm munkájukat.   Üdv.
Farkas István Szamosangyalos, 2014.05.28.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi, Köszönöm a gyors fordítást! Csak ajánlani tudom másoknak a céget! Köszönettel 
Sörösné Végh Enikő Zirc, 2018.02.20.
Munkájukkal maximálisan elégedettek vagyunk. 
Borbély Gábor Füzesgyarmat, 2017.11.18.
Tisztelt Gyöngyi! Szeretném megköszönni munkáját! Nagyon örülök, hogy az Ön/ Önök készítették el a fordítást. Teljes mértékben,meg vagyok elégedve ,.Nagyon gyorsak,szakszerűek,az árak is nagyon jók. Ha bármikor fordításra lesz szükségem,csak Önt,Önöket fogom keresni,és természetesen ,nagy szeretettel ajánlom másoknak is Önt! Még egyszer mindent nagyon szépen köszönök! Tisztelettel:  
Korpásné Mészáros Anita 2016.01.28.
Tisztelt Fordítóiroda!   Hálásan köszönöm,a gyors és pontos munkájukat! Nagyon meg voltam mindennel elégedve,és csak ajánlani tudom Önöket szívből mindenkinek! Köszönettel.
Mihalek Anett 2016.12.18.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Köszönöm szépen a fordítást, maximálisan elégedett vagyok vele!   Szép napot kívánok!
Gazsó Dániel Szombathely, 2016.08.18.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Nagyon köszönöm a gyors munkájukat! A mai nap már meg is kaptam a levelet!    Minden jót kívánok!    Köszönettel;
Tóth Bernadett Nyíregyháza, 2014.06.13.
Végre egy ONLINE fordító iroda, amely rendkívül gyors és megbízható is.
Szabó Teréz, Kecskemét, 2013. augusztus 21.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Megkaptam a fordításokat. Köszönöm szépen az együttműködését, a gyors és pontos munkáját. További jó és eredményes munkát kívánok!   Üdvözlettel:
Deliné Mészáros Andrea Budapest, 2015.11.03.
Mindenkinek aki fordíttatni szeretne ajánlani tudom. Az interneten akartam rá. Rövid határidő, szuper ár, korrekt, megbízható, belföldre külföldre egyaránt.
Lengyel Erika, Rüsselsheim, Németország, 2013. július 22.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Köszönettel megkaptam a fordítást ami nagyon igényes szép munka. Köszönöm szépen. 
Regele Piroska Gyula, 2018.02.21.
Kedves Gyöngyi, Kicsit megkésve ugyan, de ezúton köszönöm a gyors és pontos munkát! Ennél egyszerűbben és gördülékenyebben nem is mehetett volna sem a megrendelés, sem a kézbesítés.
Réti Kriszta, Budapest, 2013. július 19.
Kedves Gyöngyi!   Köszönöm a megtisztelő figyelmet, pontosságot és gyorsaságot. Nagyon elégedett vagyok a fordítással, és a gyors postázással. Kívánok a továbbiakban sok-sok ügyfelet, és ajánlani fogom az ismeretségi körömben ezt a színvonalas szolgáltatást. Köszönettel:
Mikusné Földi Erika Tiszakécske, 2015.03.15.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Nagyon szépen köszönjük a gyors és megbízható munkájukat, a gördülékenységüket és a segítőkészségüket!   Tisztelettel:
Horváth Tímea BI'BOR-FA Bt Zalaszentgrót, 2014.02.25.
Tisztelt Fenyves Gyöngyi! A fordítás a mai napon megérkezett. Köszönöm szépen a segítséget. Teljes mértékben elégedett vagyok, és csak ajánlani tudom Önöket mindenkinek. Üdvözlettel
Kurdi Tamás! Nagyatád, 2014.04.08.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Köszönöm, a mai nappal megkaptam a fordítást! Meg vagyok elégedve, ezen túl ha bármilyen fordításra lesz szükségem Önökhöz fogok fordulni! Szép napot kívánok! Üdvözlettel: 
Szücs Krisztina Pilis, 2015.08.14.
Tisztelt Fordítóiroda!   Köszönöm a szakszerű és gyors fordítást!   Üdvözlettel,
Balázs-Nagy Éva 2015.12.10.
Kedves Fordítóiroda.  Megkaptam a levelet. Nagyon szépen köszönöm a gyors és igényes munkájukat.  Köszönettel 
Nagy Tímea Villach, Ausztria, 2015.01.20.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi, a mai postával megérkezett az általam megrendelt fordítás. Nagyon köszönöm gyorsaságukat, pontosságukat és kedvezményüket. Ennél kényelmesebb, olcsóbb és gyorsabb megoldást nem is találhattam volna, ajánlom minden ismerősömnek. Köszönettel: 
Bauer Hilda 2015.03.06.
Kedves Gyöngyi! Nagyon szépen köszönjük a fordítást! A fordítási szolgáltatás magas színvonalú, megbízható és gyors,udvarias és intelligens kommunikációval. Gratulálok és további sikereket kívánok! Ha szükségem lesz rá,a jövőben is Hozzátok fordulok majd!   Szeretettel üdvözöllek:
M. Zsuzsi Budapest, 2015.09.01.
Tisztelt Fordítóiroda! A megrendelt fordításomat a mai postával megkaptam! A forditassal és a külalakkal is teljes mértékben meg vagyok elégedve! Köszönöm a gyors és szakszerű munkájukat! Ajánlani fogom Önöket ismerőseimnek, családomnak és barátaimnak! Hálás köszönetem!
Mező Sándorné.  Medgyesbodzás, 2018.11.21.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi,    Nagyon szépen köszönöm a fordítást és a gyors ügyintézést!
Johnny World Travel Oláh János (Johnny) General manager Australia, Sydney 2018.01.18.
Tisztelt Asszonyom! Öröm volt önökkel üzletet kötni. Gyors, korrekt, pontos teljesítés a megbízás leadása után. Sajnos a mostani nagyon megtervezett, elbutított világban az ilyen üzleti viselkedés fehér holló. Örülök, hogy önöket választottam. Üdvözlettel; 
Csikós József Balassagyarmat, 2017.04.04.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Nagyon köszönjük gyors, korrekt ügyintézésüket!   Amennyiben a jövőben aktuális lesz még a további együttműködés, mindenképpen jelentkezünk!   További szép napot kívánok!   Üdvözlettel:
Pataki Zsuzsa Cívis Komplex Mérnök Kft. Debrecen, 2016.05.11.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Csak szeretném jelezni,hogy ma megkaptam a fordítást!Meg vagyok elégedve vele,köszönöm szépen! :) Tisztelettel: 
Hebó Enikő Raahe, Finnország, 2014.02.17.
Kedves Fenyvesi Gyöngyi!   Köszönöm szépen a gyors és pontos munkát! Nagyon elégedett voltam a munkájukkal! A jövőben is önöket választom amennyiben fordítóirodára lesz szükségem!   Szép estét,
Eszter Simon  Nagykovácsi, 2014.04.30.
Kedves Gyöngyi! Ezúton jelezném, hogy a megrendelt dokumentumok sértetlenül megérkeztek. Köszönöm szépen a gyors, alapos munkáját, együttműködését és kedvességét! Üdvözlettel:
Deliné Mészáros Andrea Budapest, 2015.06.13.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Nagyon köszönöm a gyors fordítást. A jövőben is Önhöz fordulunk, mert rendkívül gyors és egyszerű volt az ügyintézés!   Tisztelettel:
Puskás Erza MAZEPPA Számviteli Szolgáltató Kft. Szeged, 2014.02.11.
Kedves Gyöngyi! Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan elkészítette/ték a fordítást. Mindenkinek csak ajánlani tudom Önöket. Gyors, alapos munka és korrekt az ár is!!!!!!! További sok sikert,Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok!!! Üdvözlettel:
Józsa Izabella Vajszló, 2016.12.19.
Nagyon köszönjük ezt a gyorsaságot rugalmasságot, máskor is Önökhöz fordulunk és az Online Fordítóirodát fogjuk ajánlani mindenkinek akinek angol vagy német nyelvű bizonyítvány vagy egyéb fordításokra van szüksége! Nagyon sokat segítettek, hogy minden meglegyen az állásinterjúra! További sikeres munkát kívánunk!
Varga Zsolt és Viktoria, Karlsruhe, 2012. június 4.
Tisztelt Fordítóiroda! Nagyon szépen köszönöm a gyors fordítást és a gördülékeny postázást. Nagyon meg vagyok elégedve munkájukkal. Ha szükségem lesz a jövőben fordításra, önökhöz fordulok. Köszönettel:
Pfeifer Edit Lábod, 2014.01.26.
Köszönöm szépen! Elégedett vagyok a gyors és korrekt munkával. Tisztelettel:
Kiss Éva Pécs, 2016.03.22.
Kedves Gyongyi,   koszonom a gyors forditast es postazast. Legkozelebb is batran fordulok Onokhoz.   Udvozlettel:
Ruszcsak Sandor Mateszalka, 2018.04.16.
Tisztelt Fordítóiroda!   Az Önök profizmusa, gyorsasága, udvariassága minden elismerést megérdemel! Meg kell dicsérnem a honlapjukat is, ahol minden megtalálható, áttekinthető és könnyen kezelhető bárki számára is. Nagyon tetszett, hogy minden mozzanatról tájékoztattak (pl: megkapták az e-mailemet, beérkezett az átutalás.....) Mégis, talán  legfontosabb a gyorsaság! Péntek délután küldtem el a megrendelést és hétfő délután már meg is kaptam e-mailben a fordítást, mindenféle sürgősségi felár nélkül. És ebben a három napban benne volt egy hétvége is!!! Csak gratulálni tudok és köszönöm szépen! Tisztelettel:
Osváthné Gyöngyös, 2018.07.30.
Tisztelt CALIBAN Fordítóiroda!  A mai napon vettem át levelüket, benne a lefordított bizonyítványukkal.  Köszönöm szépen gyors, megbízható és precíz munkájukat!  Tisztelettel:
Neuman Árpád Heresznye, 2016.06.09.
Cégünk a Tomintex Kft. már több mint tíz éve áll üzleti kapcsolatban az Online Fordítóirodával. Munkájukkal maradéktalanul elégedettek vagyunk. Elvállat angol és német nyelvű fordításainkat mindig időre kifogástalan minőségben nagy szakmai rutinnal és tudással készítik el. Tolmácsolási feladatokat magabiztosan, választékosan kifejezve, üzleti etikettet mindig szem előtt tartva végzik. Fontosnak tartom megemlíteni azt is, hogy az Online Fordítóirodát cégünk sok specifikus, szakkifejezést tartalmazó munkákkal bízza meg, mely feladatok úgyszintén nem jelentenek akadályt az On-line Fordító Irodának. Cégünk csak ajánlani tudja mindenkinek.
Tomintex Kft. – Raffai Tamás, ügyvezető igazgató
Kedves Fenyvesi Gyöngyi,   Viszont az Önök szolgáltatásával rendkívül elégedett vagyok. Minden kiválóan és gyorsan ment.  Gyorsabban, mint azt vártam. Amennyiben a jövőben bármikor szükség lenne hivatalos fordításra már tudom, hogy Önöket fogom választani.   Köszönöm a munkájukat és további szép napot kívánok!
Gyimesi Attila, Logistic Manager KEP Kft. Marcali, 2017.08.22.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Gyors, határidő előtti, kiváló munkájukat nagyon köszönöm! Máskor is Önökhöz fordulok majd. Számlájukat várom!
Kanyukné Fenyvesi Ildikó osztályvezető, Vagyongazdálkodási és Üzemeltetési Osztály Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság 2017.06.07.
Kedves Gyöngyi! Örülünk, hogy rátaláltunk Önökre. Kiváló munkát végzett mind a nyolc fordító. Határidőre, gyors és pontos fordítást kaptunk. Sok éves fordítói gondjaink oldódtak meg ezzel. A jövőben is számíthat megrendelésünkre.  Köszönettel 
Rózsa Ildikó Pécs, 2019.01.20.
Kedves Fenyvesi Gyöngyi!   Megkaptam a fordítást, nagyon köszönöm. Maximálisan elégedett vagyok. Még egyszer köszönöm. További jó munkát! Tisztelettel:
Nógrádi Barbara  Deutschlandsberg, Ausztria, 2017.05.29.
Kedves Fenyvesi Gyöngyi! Köszönöm szépen a gyors, profi, korrekt munkát, és nem utolsó sorban a kedvezményt. Még egyszer nagyon köszönöm! Üdvözlettel:
Auth Ibolya Pécs, 2017.01.21.
Tisztelt Fordítóiroda! Köszönöm gyors és pontos munkájukat!   Köszönettel
Sörösné Végh Enikő  Zirc, 2018.06.21.
Korábbi, elégedett ügyfelükként ismét igénybe venném postán megküldött, angol-magyar fordítási szolgáltatásukat.
Jávorkai András, Budapest, 2012. június 11.
Tisztelt Fordítóiroda! Nagyon szépen köszönöm a rendkívüli gyorsaságot, a számla összegét már átutaltam néhány perccel ezelőtt. Májusban még jelentkezni fogok egy hasonló dokumentummal. Csak ajánlani tudom, Önöket, mindenki számára.
Zabosné Szép Andrea, Hajdúszoboszló, 2013. május 6.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Köszönöm az expressz gyorsaságot! Üdvözlettel:
Kiss Klára Molln, Ausztria, 2015.10.07.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! Nagyon szépen köszönöm a gyors és segítőkész munkát. Legközelebb is az Önök szolgáltatását fogom igénybe venni. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönettel: 
Deáki Ramóna Sárvár, 2014.08.21.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi!   Ezúton szeretném elégedettségem kifejezni szolgáltatásukkal kapcsolatba, a tájékoztatás és a megbízás ügymenetéért külön köszönöm a munkájukat.   Üdvözlettel:
Király Ferenc Öttömös, 2015.03.26.
Tisztelt Cím!   Hálásan köszönöm a gyors ügyintézést! A vállalt két munkanapot még postai kézbesítéssel is tartották! Ajánlom minden fordítást igénylőnek!   Üdvözlettel!
Dér Dénes Ludas, 2018.02.06.
Tisztelt Fenyvesi Gyöngyi! A fordítást a jelzett határidőn belül rendben megkaptam, az iroda szolgáltatásaival elégedett vagyok, másoknak is jó szívvel fogom ajánlani Önöket! Köszönöm, és további sok sikert kívánok! Üdvözlettel:
C. Gergely Sárvár, 2015.12.10
Tisztelt Online Fordító iroda, kedves Fenyvesi Gyöngyi! Örülök, hogy a vállalkozásom szerződésének fordításához önt/önöket találtam meg.  Nagyon színvonalas, profi,gyors munkát végeztek,kapcsolataim révén,ha bárki fordító irodát keres,biztos,hogy önöket fogom ajánlani. Köszönöm a munkájukat! Tisztelettel:
Kádár Attila Törökszentmiklós, 2016.03.23.
Kedves Gyöngyi!   Megkaptuk a fordítást, köszönet érte!   További jó munkát kívánok :-) üdvözlettel:
Dajkáné Erika  Geislingen An der Steige, Németország, 2015.07.01.
Kedves Gyöngyi,    Köszönöm a tökeletes forditast, es a szep kivitelt is!    Mit freundlichen Grüßen / Kind regards
Dr. Eva Bugovics Németország, 2018.02.21.
T. Fordítóiroda! T. Fenyvesi Gyöngyi!   Ma megkaptam postán a fordításokat,nagyon szépen köszönöm a kiváló munkát!!   Üdv.
Pappné Antal Szilvia, 2016.06.20.
Kedves Gyöngyi!   Nagyon szépen köszönjük a gyors fordításokat.
Kazi Kazán Kft! Kunszentmiklós 2018.01.23.

Gyakran ismételt kérdések

Mi a célnyelv?

Amelyik nyelvre a fordítást kéri.

Mi az elszámolás alapja?

Általában a lefordított szöveg alapján számoljuk ki a fordítási díjat. A szöveg karaktereit számoljuk szóközökkel együtt és ezt szorozzuk be a vonatkozó fordítási díjjal. Az elszámolás alapját a Word szövegszerkesztő statisztikája, Eszközök -> Szavak száma -> Karakterek száma szóközökkel, ill. Windows 7-ben a képernyő bal alsó sarkában a Szavak száma -> Karakterek száma szóközökkel menüpont adja.

Hiteles, hivatalos, záradékolt fordítás?

Fordításainkat kérésre tanúsítással látjuk el. A bizonyítványok, okmányok és szerződések fordítását fordítóirodánk záradékával és bélyegzőjével látjuk el, ami igazolja, hogy a fordítást az Online Fordítóiroda készítette, és az tartalmilag megegyezik a forrásnyelvi dokumentummal. A fordítást az eredeti dokumentummal összefűzve adjuk át.