A rendelés menete

Az Ön kényelme érdekében!
Magas minőségű fordítás, egyszerűen, gyorsan, kényelmesen és olcsón!

1. Árajánlat kérése

Kérje ingyenes árajánlatunkat! Amennyiben az Ön fordításra váró dokumentuma nem tartozik az akciós fix áras dokumentumok közé (ld.  fordítás külföldi munkavállaláshoz és tanuláshoz magyarról ANGOL vagy NÉMET NYELVRE – AKCIÓS ÁRON), kérjük, adja meg a fordítandó dokumentum nyelvét (forrásnyelv), valamint azt a nyelvet, amelyre a fordítást kéri (célnyelv), majd töltse fel Word által szerkeszthető, vagy PDF (scannelt), ill. JPG-kép (fénykép), esetleg Excel formátumban, majd küldje el az Online Fordítóirodának. Ez alapján Fordítóirodánk árajánlatot készít Önnek.

2. Az árajánlat elkészítése

Az írásbeli fordítások elszámolása (amennyiben nem tartozik a fix áras dokumentumok közé) az elkészült fordítás (célnyelvi szöveg) szóközökkel együtt számított karaktereinek száma alapján történik. Ezt figyelembe véve készítjük el az árajánlatot, melyet e-mailben megküldünk Önnek. Ezen az áron a későbbiek folyamán már nem változatunk.

3. A fordítás megrendelése

Amennyiben elfogadja árajánlatunkat, a fordítást a Megrendelés űrlapon keresztül tudja megrendelni.

4. A fordítás kifizetése

Megrendelésekor az árajánlatban megadott díjról állítunk ki a számlát a Megrendelő űrlapon megadott számlázási adatok alapján, amelyet e-mailben megküldünk az Ön által megadott e-mail címre.

A fordítás megkezdése és a vállalási határidő, az utalás munkanapon 08.00-16.00 óra között bankszámlánkra történő beérkezését követő munkanaptól kezdődik.

Az elkészült fordítást a vállalási időn belül, az Ön által megjelölt módon fogjuk megküldeni Önnek.

Az e-mailben korábban megküldött számla nem kerül postázásra, csak külön kérésre, melynek díja  a Magyar Posta aktuális díjszabása alapján kerül felszámításra.

5. Postai kézbesítés

Magyarország területén belül:
Amennyiben kinyomtatva, postázással kéri a fordítást (tanúsítással, aláírással és pecséttel ellátott fordítások, pl. bizonyítványok, bírósági végzések, céges dokumentumok, stb. a magyar nyelvű másolattal nemzeti színű szalaggal összefűzve), azt postakész borítékban postázzuk ajánlott és elsőbbségi kézbesítéssel. Egy postakész borítékba 10 oldal vagy 5 db bizonyítvány fordítása fér el. Amennyiben az Ön dokumentuma nem fér el a postakész borítékban, úgy egy nagyobb méretű borítékban postázzuk a Magyar Posta aktuális díjszabása alapján.

Magyarország ill. Európa területén kívül:
A Magyar Posta aktuális díjszabása alapján.

6. Elektronikus kézbesítés

Amennyiben Önnek nincs szüksége tanúsított fordításra, vagy a hivatalos, tanúsított fordításból elegendő az elektronikus formátum, kérje az elektronikus kézbesítést, így megspórolhatja a postaköltséget. A megrendelést követően, a megállapodott határidőre elkészítjük a fordítást, majd e-mailben megküldjük Önnek, melyet így könnyen továbbíthat/feltölthet a szükséges helyre.

7. Másodpéldány

Lehetőség van a hivatalos fordításokról másodpéldány kérésére is akár papíralapon akár elektronikusan (.pdf formátumban). 

Ugye milyen egyszerű? Csak egy kattintás és már kész is!

Kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Gyakran ismételt kérdések

Mi az elszámolás alapja?

Általában a lefordított szöveg alapján számoljuk ki a fordítási díjat. A szöveg karaktereit számoljuk szóközökkel együtt és ezt szorozzuk be a vonatkozó fordítási díjjal. Az elszámolás alapját a Word szövegszerkesztő statisztikája, Eszközök -> Szavak száma -> Karakterek száma szóközökkel, ill. Windows 7-ben a képernyő bal alsó sarkában a Szavak száma -> Karakterek száma szóközökkel menüpont adja.

Hiteles, hivatalos, záradékolt fordítás?

Fordításainkat kérésre tanúsítással látjuk el. A bizonyítványok, okmányok és szerződések fordítását fordítóirodánk záradékával és bélyegzőjével látjuk el, ami igazolja, hogy a fordítást az Online Fordítóiroda készítette, és az tartalmilag megegyezik a forrásnyelvi dokumentummal. A fordítást az eredeti dokumentummal összefűzve adjuk át.

Mi a célnyelv?

Amelyik nyelvre a fordítást kéri.