Áraink

Az elszámolás alapját a Word dokumentumban elkészített fordítás szóközökkel számított összes karakterszáma adja.

Fordítás és lektorálás esetén Online Fordítóirodánk a megrendeléseket az alábbi határidőkre teljesíti:

Napi normál vállalási mennyiség: 8.000 karakter/munkanap. A munka leadásának és átvételének a napja nem számít bele a határidőbe.

angol, német, francia, olasz, horvát, szerb nyelv 2,50.- Ft + ÁFA
szlovák, cseh, lengyel, orosz, ukrán, spanyol, portugál, bolgár, román nyelv 3,50.- Ft + ÁFA
szlovén, dán, holland, finn, norvég, svéd, török, görög, stb. nyelv 4,50.- Ft + ÁFA

Kiemelten kedvezményes fordítások külföldi munkavállaláshoz angol vagy német nyelvre, melyek már tartalmazzák a hivatalos záradékolás díját is:

Erkölcsi bizonyítvány, hatósági bizonyítvány: 8.900.- Ft + Áfa
Hagyományos kétoldalas, keményfedeles bizonyítványok: érettségi bizonyítvány, szakközépiskolai érettségi bizonyítvány, szakmunkás bizonyítvány, technikusi bizonyítvány, szakmai oklevél, OKJ-s bizonyítvány, egyetemi diploma, orvosi szakvizsga, főiskolai oklevél, nyelvvizsga bizonyítvány, stb. 8.900.- Ft + Áfa
Fenti bizonyítványokhoz kapcsolódó betétlapok: 7.900.- Ft + Áfa
Anyakönyvi kivonatok: születési anyakönyvi kivonat, házassági anyakönyvi kivonat 6.900.- Ft + Áfa
Kártya alakú igazolványok: személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, stb. 6.500.- Ft + Áfa

Megjegyzés: Amennyiben a fordítási munka, nyelvenként számított nettó ellenértéke a karakterszám alapján nem éri el a 3.000.- Ft-ot, úgy a karakterszám alapján történő elszámolást ún. minimum díj váltja fel, melynek nettó összege 3.000.- Ft + Áfa.

Fizetés:

E-mailben történő kézbesítés esetén e-mailben megküldjük a számlát, majd az utalás beérkezését követően megkezdjük a fordítást, és e-mailben megküldjük az elkészült fordítást.

Postai kézbesítés esetén e-mailben megküldjük a számlát, majd az utalás beérkezését követően megkezdjük a fordítást és postai úton ajánlott elsőbbségi levélként postázzuk az elkészült fordítást akár Magyarországra, akár a világ bármely országába, a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint.

Másodpéldány díja (elektronikus és/vagy papíralapú): 2.000.- Ft/db.

Az e-mailen korábban megküldöt számla nem kerül postázásra, csak külön kérésre, ennek díja magyarországi címre 300.- Ft.

Gyakran ismételt kérdések

Mi az elszámolás alapja?

Általában a lefordított szöveg alapján számoljuk ki a fordítási díjat. A szöveg karaktereit számoljuk szóközökkel együtt és ezt szorozzuk be a vonatkozó fordítási díjjal. Az elszámolás alapját a Word szövegszerkesztő statisztikája, Eszközök -> Szavak száma -> Karakterek száma szóközökkel, ill. Windows 7-ben a képernyő bal alsó sarkában a Szavak száma -> Karakterek száma szóközökkel menüpont adja.

Hiteles, hivatalos, záradékolt fordítás?

Fordításainkat kérésre tanúsítással látjuk el. A bizonyítványok, okmányok és szerződések fordítását fordítóirodánk záradékával és bélyegzőjével látjuk el, ami igazolja, hogy a fordítást az Online Fordítóiroda készítette, és az tartalmilag megegyezik a forrásnyelvi dokumentummal. A fordítást az eredeti dokumentummal összefűzve adjuk át.

Mi a célnyelv?

Amelyik nyelvre a fordítást kéri.